Članci

Homeopatija i detoksikacija organizma

Posted at April 17, 2013 | By : | Categories : Članci | Comments Off

detoksikacijaDetoksikacija je proces oslobađanja nagomilanih toksina i otpadnih metaboličkih materija iz našeg tela i ona se dešava svakodnevno na sasvim prirodan način putem urina, stolice ili znoja. Međutim ako naš imunološki sistem oslabi usled bolesti, loše ishrane, ako smo izloženi većem zagađenju ili ako koristimo supstance ili lekove koji su za nas toksični, metabolizam neće moći tih materija da se oslobodi na uobičajen način i kao posledica toga dolazi do dodatnog pada imuniteta, osećamo hronični umor, naša koža i kosa poprimaju nezdrav izgled i gube sjaj. Može dođi i to pojave povišenog holesterola u krvi i povećanja težine.
U tom slučaju potrebno je organizmu pomoći i potaknuti ga da se brže i lakše oslobodi toksina na prirodan i neagresivan način, a to je moguće postići korišćenjem homeopatskih preparata.Oni će delovati direktno na poboljšanje prirodne sposobnosti našeg tela da se oslobodi toksina bez štetnih nuspojava, stimulisaće proces eliminacije toksina unetih putem ishrane, alergena, zagađivača kao što su neki teški metali, parazita pa čak i toksina koji su posledica stresa, mentalnih disbalansa i hemijskih promena.
Homeopatski preparat će poboljšati rad jetre, bubrega, creva, cirkulaciju krvi i na taj način potpomoći detokcikaciju, ojačati imunološki sistem koji više neće morati da vodi dodatnu bitku sa nagomilanim otrovima. Povratiće se zdrav nivo energije, raspoloženje, naša koža i kosa će vratiti svoj stari, zdravi sjaj. Telo i um će biti dovedeni ponovo u stanje balansa i optimalnog zdravlja.

Vaš homeopata Suzana Đokić
Homeopatsko – holistički centar
i udruženje  Homeocare Beograd
062 1760 708

Share