Homeopatija

Prednosti lečenja homeopatijom

Posted at May 3, 2013 | By : | Categories : Homeopatija | Comments Off

Picture2● Homeopatski lekovi nemaju štetne sporedne efekte tako da ih bezbedno mogu koristiti deca svih uzrasta, trudnice i dojilje.
● Homeopatski tretman je veoma efikasan i može izlečiti mnoge akutne i hronične bolesti. U mnogim slučajevima je potvrđeno da deluje efikasnije i brže od mnogih drugih metoda lečenja.
● Deluje lekovito a ne supresivno, tako što stimuliše snagu organizma da se suprotstavi bolesti i povrati balans, što je veoma važno za celokupno psiho-fizičko blagostanje čoveka.
● Posebno je korisna u lečenju simptoma i tegoba koje su prisutne a ne može im se utvrditi uzrok. U slučajevima kada osoba pati a dijagnostika i analize pokazuju da ne postoji konkretan nalaz, tako da konvencionalna medicina ne može preporučiti određeni tretman niti lečenje.
● Homeopatija ne tretira samo simptom ili samo jedan organ, već čoveka kao celinu sa svim njegovim individualnim karakteristikama i tako pokriva veliki broj simptoma, od lake temperature, bolova u grlu, zapušenog nosa pa sve do težih hroničnih stanja i bolesti.

Vaš homeopata Suzana Đokić
Homeopatsko – holistički centar
i udruženje  Homeocare Beograd
062 1760 708

Share