Aktivnosti

RECALL HEALING SEMINAR

Posted at January 26, 2017 | By : | Categories : Aktivnosti | Comments Off

Beograd 3, 4, i 5. mart 2017

PREDAVAČ: Gilbert Renauld, PhD, (Vancouver Kanada)

download (2)

Putujući kroz Recall Healing slažemo slagalicu svog života, što nam omogućava razumevanje događaja i bolesti u našem životu (ili životu naših pacijenata i klijenata).

• Na seminaru ćete naučiti tačno koji emocionalni konflikti utiču na procese stvaranja odeređenih bolesti (sa biološke i embriloške tačke gledišta).Kroz mnogobrojne primere iz prakse naučićete koji su emocionalni i biloški procesi, odgovorni za nastanak kojih patologija.
• Naučićete kako da na životnoj liniji pronađete odgovarajuće konflikte koji uzrokuju bolest i kako se oni razrešavaju.
• Naučićete šta su to programirajući stresni događaji, a šta okidači.
• Šta je to konflikt dijagnoze – prognoze i koji su efekti na naše telo.
• Šta su to “ponavljajući životni ciklusi” ?
• Šta je to “generacijski sindrom”? Odeređeni stresovi ili emocionalne traume, i životni obrasci naših predaka, koji utiču na naše živote i zdravlje. Kako ih otkriti i na koji način razrešiti?
• Šta su to “biloške kaskade” i kako se memorija prenosi sa jedne generacije na drugu.
• Naučićete kako da postanete svesni, ili pomognete svom klijentu, da osvesti skrivene emocije koje će ubrzati proces isceljenja. 

Jeste li se ikada zapitali zašto patite od određenih bolesti, zbog čega vas kroz život ili neke situacije u životu prate neki simptomi? Da li ste se zapitali zbog čega vas preplavljuju određene emocije, zbog čega ponavljate neke obrasce ponašanja, ili zašto vam se u životu dešavaju stvari koje vam se dešavaju? Zbog čega bolujete od raznih alergija, astme, dijabetesa, raznih kardio-vaskularnih bolesti…? Zašto neko pati od bolova u leđima, bolesti kukova, kolena, vilice, zuba…bolova u ramenima, šakama, stopalima… ukočenog vrata, glavobolja, vrtoglavica, depresije, anksioznosti, nesanice,  anoreksije ili zašto ga muči višak kilograma koji nikako ne može da skine? Želite li da saznate koji su to emocionalni konflikti iza raznih vrsta kancera, multiple skleroze, muskularne distrofije, epilepsije, ekcema, psorijaze, učestalih cistitisa, bolesti određenih digestivnih organa, anemije, gingivitisa, hašimotove bolesti i disfunkcija štitne žlezde, hemangioma, razih vrsta polipa, problema sa bubrezima, reproduktivnim organima, reumatoidnog artritisa, čestih upala grla… ? Zbog čega neka deca mucaju, imaju poteškoća u razvoju, kao i usporen razvoj govora, zašto imaju problem sa koncentracijom ili hiperaktivnošću…? Kroz Recall Healing naučićete biološki process  koji povezuje emocionalne konflikte sa ovim i mnogim drugim bolestima i stanjima, kao  i način njihovog razrešavanja.

RECALL HEALING  je namenjen praktičarima raznih tehnika u cilju poboljšanja zdravlja, kao i svakome ko želi da radi na sebi ili pomogne svojim najbližima.

Kroz Recall Healing naučićete kako da pomognete sebi, ili kako da budete vodič drugoj osobi, na putu pronalaženja emocionalnih i bioloških konflikata koji se nalaze iza (vaše) njene bolesti, stanja, emocija, ponašanja…i na taj način doprinesete poboljšanju ne samo njenog zdravstvenog stanja već i života.
Recall Healing posmatra čoveka kao triadu: psihe, automatskog mozga i tela.

Recall Healing se bavi identifikacijom i razrešavanjem emocionalnih trauma i bioloških konflikata iza određenih stanja, bolesti i ponašanja. To je najčešće prvi stepen u procesu isceljenja.
Recall Healling integriše znanja i nekoliko vrsta  medicinskih specijalizacija, priznatih naučnih istraživanja kao i opservacije ljudskog, životinjskog i biljnog sveta i daje nam spoznaju koja nam može pomoći da shvatimo razlog zbog čega patimo i biće nam jasniji bilološki aspekt zašto smo bolesni. Zbog čega je naš automatski mozak  „proizveo“ određenu patologiju kao rešenje da nas održi u životu.
Ovaj koncept baca svetlo na razumevanje normalnog funkcionisanja živih bića, kako nastaje bolest i kako je moguće vratiti zdravlje i unaprediti život.
Recall Healing nas uči koji konflikti stoje iza kojih patologija, šta je iza tih konflikata koji nam stvaraju veliku patnju, a zatim ćemo otkriti sa kog dela naše životne linije taj konflikt potiče. Vodi nas unazad od sadašnjeg trenutka pa do momenta rođenja, ili perioda pre rođenja, do momenta začeća. Nekada čak i do prethodne tri generacije, do naših predaka, koji takođe imaju veliki uticaj na naše zdravlje i životne odluke. 

Ponekad sama spoznaja povezanosti patologije sa emocionalnim konfliktima ili događajima iz prošlosti, ne samo da može započeti proces isceljenja, već i sprečiti  nastanak neke buduće patologije.

15351130_1042834125839833_8207295045066293248_nSeminar/radionica Recall Healing – modul 1 nudi sasvim drugačiji pristup zdravlju. Pomaže nam da razumemo ko smo mi u stvari (sa biloške tačke gledišta), omogućava pristup novom, višem nivou svesti. Svaka bolest ima svoje značenje, svoju poruku, iznoseći spolja ono čega smo nesveni negde u dubini svoga bića. Ova nova spoznaja je naš unutrašnji „iscelitelj“. Spoznaja o prethodnim emocionalnim traumama, koje nekada i ne moraju biti naše, kao i osećaj samog tog doživljenog iskustva, (koje je povezano sa stanjem ili bolešću) je najbolji mogući put ka boljoj budućnosti.

Kroz svoj posao, partnerske i društvene odnose itd. mi stalno ponavljamo obrasce koji nas dovode u kontakte i odnose sa osobama, ili nas uvlače u slične situacije, i to sa ciljem da iznova i iznova preživljavamo određene „drame“. Spoznajom šta nosimo u sebi i koji su to obrasci, krećemo ka putu novog, kvalitetnijeg života i približavamo se svom suštinskom JA.

Predavač je Gilbert Renauld, PhD. iz Vancouvera,  Kanada.

U Recall Healingu objedinjeno je, produbljeno i usavršeno znanje i rad dr. Ryke Geerd Hamera, (New German Medicine),  i dr. Claude Sabbaha (Total Biology of the Living Creatures and Biological Deprogramming creator).

Više o Gilbertu Renauldu i njegovom radu možete naći na njegovom zvaničnom Recall Healing sajtu:
http://recallhealing.com/

Možete pogledati i facebook stranicu:

https://www.facebook.com/Recall-Healing-Srbija-136414770195132/

PRIMER: Žena sa kancerom leve dojke. Rodila je dvoje dece od kojih prvo dete strada sa 5 godina u saobraćajnoj nesreći. Naravno da je ona skrhana od bola, i želi da je njeno dete živo, a pošto u evolutivnom smislu produkcija mleka za dete znači preživljavanje, tako njen biološki sukob preko automatskog mozga vrži stimulaciju mlečnih žlezdi koje se blago uvećavaju u pokušaju da proizvedu mleko. (leva dojka u Recall Healingu predstavlja emocionalni konflikt vezan za gnezdo-decu) . Ako je majka dešnjak, u desnoj hemisferi njenog mozga nastaće takozvani foci ili jako mali koncentrični krugovi koji se mogu zabeležiti putem skenera, i to na delu mozga koji korespondira sa dojkama. Pošto je ovoj majci ostalo još jedno dete, ona je nekakvu utehu pronašla u njemu, te se ovaj emocionalni konflikt nije odmah razvio u patologiju, već je samo ostao zabeležen kao program. Drugo dete.. sin, raste i sklapa brak…snaja je trudna i ona sa radošću očekuje da postane baka. Međutim beba umire ubrzo nakon porođaja i ona ponovo preživljava sličnu dramu gubitka koju je preživljavala pre nekih 25 godina. I ovaj događaj postaje okidač za program, te kod nje nakon par meseci dijagnostikuju kancer leve dojke.

Seminar se ukupno sastoji iz 3 modula i između nekoliko radionica. Svaki modul pojedinačno traje 3 dana , a datumi sledećih modula i radionica biće dogovoreni u martu.

Cena seminara Recall Heling – Modul 1 je 250 € 
Što se tiče cene predavanja, imajte u vidu da se radi o internacionalnom i poznatom predavaču i da su cene njegovih predavanja u većini drugih zemalja čak i dvostuke više (a negde i trostruko).

LOKACIJA: Life Design hotel, Balkanska ulica br. 18; Beograd 

Obavezne su prijave unapred, zbog mesta u sali i štampe sertifikata.  Ukoliko dođete neprijavljeni, ili se prijavite nakon 15. februara, postoji mogućnost da ostanete bez mesta u sali ili ne dobijete sertifikat.

Prijave možete izvršiti putem e maila suzana.djokic06@yahoo.com ,  ili na broj telefona 062 1760 708

DOBRODOŠLI U SVET RECALL HEALINGA 

Share