Homeopatija

SCIO quantum biofeedback u službi zdravlja

Posted at January 26, 2017 | By : | Categories : Homeopatija | Comments Off

types-of-therapy-small-photoSCIO uređaj poseduje najveći medicinski softverski paket na svetu i obrađuje preko 11000 parametara. Njegova jedinstvenost se ogleda u tome što uspostavlja ravnotežu ne samo našeg fizičkog tela već i mentalnog i emocionalnog stanja. To je pravo remek delo među biofeedack sistemima koje može da skenira vaše telo i otkrije izvore stresa i faktore koji remete vaše zdravlje. SCIO uređaj skenira specifične vibracije individue i skicira jedinstvenu mapu energetskog toka u telu. Otkriva svaki disbalans ili blokadu u energetskom obrascu i nastoji da ispravi tu neravnotežu putem elektomagnetnih talasa.  Ove nepravilnosti mogu biti posledica bolesti, stresa, povrede, alergije, traume itd.
Snabdevajući telo zdravim, izvornim energetskim obrascima, podstiče se oporavak od bolesti ili povrede.  Telo dobija podstrek da se izleči u potpunosti  i na neinvazivan način.

Stres i loše životne navike uzrokuju disbalans na nivou centralnog nervnog sistema (CNS) i prouzrokuju bolest. CNS emituje elektro-hemijske i elektro-magnetne impulse našem telu i kontroliše sve njegove funkcije i zato je od izuzetne važnosti da njegova aktivnost bude izbalansirana. SCIO nam putem biofeedbacka i neurofeedbacka pomaže da povratimo balans CNS-a, pravilnu funkciju ćelija kao i celog organizma. Pored balansa SNS-a radi i endokrini balans.

Dokazano je da SCIO može da poboljša narušenu elektrostaičku ravnotežu tela i ćelijskih membrana, olakšava osmozu i samim tim omogućava detoksifikaciju, transfer nutrijenata i bolju prehranu tkiva. Slab i poremećen ćelijski membranski potencijal vodi do oslabljene osmoze, gomilanja toksina, preranog starenja, povećane podložnosti bolesti,virusima i drugim patogenima…

Na raspolaganju je preko 200 različitih terapija koje se kombinuju za svakog klijenta ponaosob u zavisnosti od njegovih individualnih potreba.

Može se koristiti kod:
Redukcije bola, stresa i relaksacije
Redukcije simptoma kod hroničnog umora i drugih bolesti
Stimulisanje koncentracije i memorije
Depresije, anksioznosti, fobija, nesanica
Agresivnosti, stabilizacije emocija
Ublažavanja alergija, detoksikacije
Problema sa varenjem, netolerancije na hranu
Jačanja opšteg imuniteta
Gljivičnih infekcija, bakterija, parazita, virusa
Psiholoških i emocionalnih problema, adikcije
Poboljšanja sportskih performansi, povreda
Toksini – izloženost hemikalijama, teškim metalima, živi
Trauma – obuhvata fizičke, psihološke i emotivne traume
Antiage terapija, rejuvenacija kože

Quantum biofeedback pomaže da se uspostavi ravnoteža našeg fizičkog tela, našeg mentalnog i emocionalnog stanja.  To postiže na 5 načina.
1. Identifikuje i otklanja faktore stresa kao što su alergije, neprijatne emocije, nedostatak nutrijenata, bolest, trauma, toksičnost, virusi, bakterije, patogeni…
2. Vrši energetsku potporu oslabljenim organima.
3. Otklanja energetske blokade.
4. Redukuje bol i otklanja simptome bolesti.
5. Menja obrasce koji pogoduju stvaranju bolesti
SCIO tehnologija se zasniva na decenijskim istraživanjima iz oblasti bioenrgetskih odgovora ljudskog tela. Zbog elektro-fiziološke prirode našeg tela ono pod uticajem raznih spoljašnjih i unutrašnjih ometanja, dolazi u neravnotežu i zdravlje biva narušeno.
SCIO je izuzetan uređaj koji nam putem biofeedback-a omogućava neverovatan uvid u to šta je tačan uzrok narušene ravnoteže u telu, a zatim deluje na balansiranje ove suptilne energije i time pomaže telu da se samo isceli.

SCIO fiofeedback

U klasičnoj medicini najčešće se tretiraju samo simptomi ali ne i njihov uzrok, a preterana upotreba sintetičkih lekova dovodi do daljih disbalansa u telu stvarajući začarani krug.  To ne znači da treba sasvim osporiti značajno mesto klasične medicine u očuvanju zdravlja.
SCIO uređaj i klasična medicina se mogu veoma efikasno primenjivati paralelno, na primer kao postoperativni  tretman koji će pomoći telu da se oporavi mnogo brže i efikasnije, kao i ojačati imuni sistem pre same operacije. SCIO ne može izlečiti polomljenu kost, ali može da ubrza proces zarastanja i smanji komplikacije tako što da telu potrebnu pomoć i stimulaciju tokom oporaka.

SCIO pomaže u redukciji stresa?
Biofeedback obučava vaše telo kako da se relaksira i pomaže u kontroli stresa na fizičkom i mentalnom nivou.
Kada posmatrate na monitoru računara priključenog  na SCIO uređaj  kako suptilne promene u vašem držanju, disanju, čak i u vašim mislima, utiču na vaše telo, dobićete sasvim novi uvid u povezanost vašeg uma i tela i tako naučiti da zamenite stare cikluse i obrasce koji su vas uvodili u stres i stvarali začarani krug,  jednim novim komfornijim obrascem.
Panel za tehnološku procenu Nacionalnog  instituta za zdravlje  preporučuje biofeedback tretman, pod nadzorom dobro obučenog terapeuta,  u lečenju nesanice i hroničnog bola.

SCIO distribucija / prodaja i obuka

info@svethomeopatije.rs

062 1760 708

.Share