Aktivnosti

Seminar Mika Bridgera u Beogradu

Posted at August 10, 2013 | By : | Categories : Aktivnosti | Comments Off

mikebridger
Pridružite nam se na dvodnevnom, dinamičnom i poučnom seminaru koji je će biti interesantan za praktičare i studente homeopatije svih nivoa. Mike Bridger, dugogodišnji, renomirani predavač i praktičar homeopatije iz Londona, gostovaće u Beogradu i održati vikend predavanje 02. i 03. novembra 2013. godine u organizaciji Homeocare homeopatsko-holističkog udruženja. Oni koji su imali to zadovoljstvo da već prisustvuju seminarima Mika Bridgera u Beogradu, izrazili su želju da ga čuju ponovo, jer on na jednostavan i praktičan način pristupa problemima sa kojima se svaki homeopata često susreće u svojoj praksi.
Mike podučava kako da proces izlečenja vidite kao pomeranje slučaja ka drugim lekovima, i da nije uvek tokom tog procesa nužno insistirati samo na jednom homeopatskom leku. Ovo takozvano mapiranje slučaja, je vrlo korisno oruđe za one koji žele da nauče kako da predvide u kom će pravcu slučaj napredovati i koje od mogućih lekova dati u kom trenutku

Kratak sadržaj predavanja

Subota 02. novembar (9.30 – 17h)

•Poređenja nozoda, mijazama i pripadajućih lekova
•Kada stvari krenu neplaniranim tokom, kako postupiti (kako izaći na kraj sa agravacijama)
•Kada i kako koristiti određenu potenciju
•Diferencijacija lekova za tugu (Grief remedies)

Nedelja 03. novembar (9.30 – 17h)
•Terapeutski pristup u praksi. Kako tretirati stanje astme, u pogledu lekova i pristupa.
Pontencije i ponavljanje leka.
•Diferencijacija lekova za depresiju
•Uzimanje slučaja (live case talking)

Mike Bridger ima svoju dugogodišnju praksu u Londonu i predavač je u Centru za homeopatsku edukaciju (Centre of Homeopathic Education). On je poznat po svom originalnom radu i metodi mapiranja remedija i slučajeva. Već trideset godina praktikuje i podučava na polju homeopatije u Velikoj Britaniji. Predavao je na većini koledža u Velikoj Britaniji, i šire u Irskoj, SAD-u, Finskoj, Islandu, Srbiji… Direktor je Savremenog koledža za homeopatiju u Bristolu (Contemporary College of Homeopathy in Bristol ) i ko-direktor Orion kursa postdiplomske obuke koja se održava svake godine u Londonu. Bio je govornik na konferencijama u SAD-u, Engleskoj i Irskoj.

Cena: 90 €

Mesto održavanja seminara: sala hotela Orašac u Filmskom gradu. Adresa: Luke Vojvodića 25n

Ukoliko ste zainteresovani, molim vas prijavite svoje prisustvo radi rezervacije mesta.
Za sve informacije i prijave možete pozvati na dole navedeni broj telefona ili nam pisati na e mail adresu
suzana@svethomeopatije.com
062/1760-708

Share